Використання мікроскопа відповідає світовим стандартам якості у сучасній стоматології. І лікарі Центру стоматології МК це добре знають.

Лікар має бачити те, що він лікує. Це аксіома, яку не треба доводити.

Мікроскоп в стоматології використовують для деталізації зуба. Діагностика і лікування зубів неможливі без деталізації: прихований карієс, залишки реставраційного матеріалу, додаткові канали, тріщини зуба, перфорації, зламані інструменти й т.д.

Для ендодонтичного лікування мікроскоп життєво потрібний, тому що саме при лікуванні кореневих каналів гостро не вистачає світла та огляду.

Операційний мікроскоп дозволяє побачити більше, ніж ми бачимо зазвичай, завдяки різним ступеням збільшення, а також завдяки потужному джерелу світла, вбудованого в мікроскоп, який світить саме туди, куди дивиться лікар. Якщо до стоматологічного мікроскопа додати досвід лікаря та його постійне професійне зростання, сучасні інструменти та матеріали, нові технології, то можна говорити про дуже високий рівень лікування та відновлення зубів.У Центрі стоматології МК працюють професіонали високого рівня, використовується найновіше обладнання, а отже є все, щоб зробити ваші зуби здоровими, а посмішку красивою!

На фото – працюють лікар-стоматолог Владислав Ковальов й асистент стоматолога Олена.